Update maj 2018

Det nye netværk på skolen er af typen WPA2 Enterpise PEAP, som kræver indtastning af loginnavn. Det er diverse IoT-dimser ikke sat op til. Det ser ud som om, at det er til at komme på med en Raspberry Pi, men ESP-moduler fx Wemos D1, har større problemer.

M5Stack er en IoT platform, som springer alt det med ledninger og lodninger over. Den bygger på ESP32, som er state-of-the-art WiFi-chippen p.t.

I stedet for Wifi, som har meget begrænset rækkevidde, er LoRaWan (det nye lav energi, stor radius signal til IoT-dimser) måske noget. Det er p.t. ikke sat op i Svendborg, men nogen skal jo være de første.

Brain.js er et node.js-bibliotek, som kan bruges til at teste og lege med forskellige neurale netværk. Imens venter jeg på The Coding Train kommer frem til tutorials inden for deres ML5 bibliotek.

Et spil med joystick og trykknapper er færdigt. Noget af det sværeste var nok interaktionsdesignet: ingen kunne gennemskue hvad spillet går ud på.

På laserskæreren vil jeg designe en kasse, som kan låses af en servomotor. Og en model af vand-molekyler med neodym-magneter til at samle dem.

Dette indlæg blev udgivet i Elektronik, Maker og DIY, Maskinlæring. Bogmærk permalinket.