Mål for 2017-18

Hvordan gik det med målene for 2016-17:

 • Arbejde med Mindset og blive mere erfaren mht. innovation og projektarbejde. Det fik jeg ikke gjort meget ved. Jeg var med i et At-forløb med innovation. Det var godt, men svært at få indpasset i stx’s læreplaner. Mindset ligger mere som en tanke i mig, end som en metode jeg bruger aktivt.
 • Undersøge om Coding Pirates giver mening for mig (os). Deltage som frivillig i Odense ihvertfald i en periode. Jeg besøgte coding pirates een gang, hvilket var meget inspirerende. Turen til Odense er dog ikke praktisk muligt på ugentlig basis. Til gengæld har vi lavet noget om robotter og micro:bit for børn i Svendborg af to omgange (vist 8 torsdage i alt).
 • Opsøge legekammerater i ML, CP og MS. Det er svært både for mig og andre, at få tid til at lege.
 • Bruge mindre tid på styresystemer og platforme -det er kedeligt legetøj. Det er lykkedes nogenlunde.
 • Kost og motion. Floorball i Ollerup? Kostomlægning? Det fik jeg ikke gjort.
 • Bruge passende tid på sociale medier, og lidt mere tid på at kigge ud i luften. I perioder. Men telefonen er svær at lægge væk.

Mål for 2017-18:

 • Arbejde videre med machine learning og kunstig intelligens.
 • Arbejde hen i mod at supplere til uv kompetence i informatik. Begynde kurser sommer 2018.
 • Lave flere forløb om robotter, programmering og ML.
 • Lave motion 30 minutter på ugentlig basis. Alene eller med andre.
 • Holde øje med mit timetal, så arbejde ikke fylder for meget.
 • Blive bedre til 3d printing.
 • Lave mere for børn om robotter, hvis der er overskud.
 • Kunne være sjovt, at prøve at lave et podcast.
Dette indlæg blev udgivet i Planlægning. Bogmærk permalinket.