Første indlæg

Dette er mit gymnasie-laboratorie (gymlab). Her vil jeg forsøge at nedfælde refleksioner og ideer fra min undervisning i gymnasiet. Jeg underviser i biologi, kemi og bioteknologi på Svendborg Gymnasium & HF, hvorfor disse fag kan få en fremtrædende rolle her.

IT indgår jævnligt i min undervisning, og gymnasiet i Svendborg er i disse år ved at implementere office 365, som derfor kan komme i fokus på bloggen.

Forvent dog ikke at  få præsenteret færdige arbejdsformer, fremgangsmåder og forløb. Bloggen er snarere en del af min arbejdsproces -der stilles flere spørgsmål end gives svar, og derfor bloggens navn -laboratorie. Jeg er gennem tiden blevet meget inspireret via andre blogs om undervisning, og håber her at kunne bidrage lidt den anden vej.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.